flislegger i arbeid

Derfor bør du la en murmester stå for flisleggingen

Flis er et populært byggemateriale i norske hjem, og det med god grunn. Dette er et holdbart materiale og det egner seg på de aller fleste flater. Skal du ha lagt flis i hjemmet, vil det alltid lønne seg å benytte en fagperson til jobben. 

Da får du gode råd og veiledning underveis, og hjelp til å se utfordringer og muligheter du kanskje ikke hadde tenkt på selv. 

 

Flis er et populært byggemateriale i norske hjem, og det med god grunn. Dette er et holdbart materiale og det egner seg på de aller fleste flater. Skal du ha lagt flis i hjemmet, vil det alltid lønne seg å benytte en fagperson til jobben. Da får du gode råd og veiledning underveis, og hjelp til å se utfordringer og muligheter du kanskje ikke hadde tenkt på selv. 

 

Vi i Murmester Erling Nilssen AS har mye erfaring med flisleggingsprosjekter og legger flis i forbindelse med rehabilitering og nybygg i Namdalen og nord i Trøndelag. Våre profesjonelle håndverkere utfører arbeid av høy kvalitet og naturligvis etter gjeldende forskrifter. 

 

Et slitesterkt og anvendelig materiale

Det er flisens slitestyrke og anvendelighet som har gjort dem til et såpass populært innslag i hjemmene våre. I dag får du flis i mange ulike størrelser, fra små mosaikkfliser til storformatfliser som måler over en meter. 

 

Aller mest populær er nok flisen til våtrom og kjøkken, men i praksis er det bare fantasien som setter grenser for hvor flis kan legges. Som profesjonell murmester hjelper vi deg gjerne med å finne spennende løsninger som også lar seg gjennomføre.

 

Les mer om hvor i boligen det egner seg med flis her.

 

Murmesteren har kontroll på regelverket

Sjansen for et holdbart og pent resultat av flisleggingen øker når jobben utføres av faglærte håndverkere. Når det gjelder våtrom stilles det også strenge krav knyttet til tetthet og fall til sluk, som det er viktig at oppfylles for at våtrommet skal være godkjent. En murmester vil ha full kontroll på regelverket og hjelper deg med å finne løsninger som gir et våtrom som både er funksjonelt og utført etter forskriftene. Dette er kanskje den største fordelen ved å la murmesteren ta hånd om flisleggingen.

 

Benytter du deg derimot av ufaglærte og får et våtrom som ikke er godkjent vil dette kunne straffe seg økonomisk på et senere tidspunkt, for eksempel ved et eventuelt salg. Murmesteren vil også ha oversikt over om jobben som skal gjøres er søknadspliktig, og kan hjelpe deg med søknaden om nødvendig. 

 

Spar tid ved å inkludere murmesteren tidlig

Er det en ting vi ofte ser, så er det at prosjektene og resultatene blir bedre når vi som murmester og flislegger får komme inn tidlig i prosessen. Jo tidligere vi blir involvert, desto enklere er det for oss å komme med gode råd og anbefalinger. Vi vet av erfaring hvilke løsninger som fungerer i praksis og bistår gjerne som en kompetent sparringspartner under planleggingen. 

 

Hvis det lar seg gjøre foretrekker vi å møte kundene våre fysisk i våre lokaler, spesielt når det er våtrom som skal planlegges. Gjennom dette møtet sørger vi for at både vi og kundene har en felles forståelse av jobben som skal gjøres, og går gjennom valg og muligheter sammen.

 

Vi tar gjerne et møte med kjøpere av nybygg

Nybygg gir kjøperen muligheten til å i stor grad bestemme hvordan dens nye bolig skal se ut – og dette er nok mye av grunnen til å velge nettopp nybygg. Når vi er involvert i nybygg, treffer vi gjerne kjøperen direkte i stedet for å bare ha dialogen gjennom utbygger. Dette gir kjøperen den beste muligheten til å påvirke tilvalg i sin nye leilighet, og vi får levere noe vi vet at den fremtidige boligeieren blir fornøyd med.

 

Kontakt oss for en uforpliktende samtale 

Ønsker du hjelp eller innspill knyttet til flislegging i området i og rundt Namdalen? Våre håndverkere står klare til å ta fatt på ditt prosjekt. Vi er godkjent etter våtromsnormen og har lang erfaring med flislegging av baderom, men legger flis der du måtte ønske, både innendørs og utendørs. 

 

Kontakt oss for en uforpliktende samtale og kom gjerne innom oss – vi har utstilte fliser fra flere ulike leverandører.

0