Kjerneboring/Betongsaging

Kjerneboring/betongsaging er særlig nødvendig når det er behov for å lage åpninger i mur, armert betong, Leca, granitt, eller andre harde materialer. Slike åpninger er nødvendig for å legge inn nye vannrør, ventilasjonskanaler, eller et elektrisk anlegg.

Ta kontakt

Din lokale stein- og betongbore-ekspert

Vi er en lokal aktør som kjenner distriktet godt. Med mange års erfaring med kjerneboring og betongsaging, kan du stole på at boreprosjektet blir utført på en optimal måte. Vi verdsetter effektiv leveringstid, og er opptatt av å komme til avtalt tid. Vi utfører kjerneboring/betongsaging for både bedrifter og privatpersoner. 


For å unngå unøyaktige og ugunstige mål, anbefaler vi å bruke en fagmann når kjerneboring/betongsaging skal utføres. Vi utfører enklere oppgaver selv, men for større arbeider har vi svært dyktige samarbeidspartnere..

Ønsker du å bli kontaktet?

Har du noen spørsmål vedrørende kjerneboring kan kan du fylle inn skjema under så tar vi kontakt med deg. Du kan også ta kontakt med oss på telefon, e-post eller ved å benytte kontaktskjemaet her på nettsidene.

Ved å sende din kontaktinformasjon aksepterer du at vi kontakter deg på telefon eller e-post *