Kjerneboring og Betongsaging

Har du behov for å lage nye åpninger i betong eller andre konstruksjoner? Vi har høy kompetanse på betongsaging og kjerneboring, og hjelper deg med dine små og større prosjekter nord i Trøndelag og på Helgeland.

Ta kontakt

Boring i harde materialer

Kjerneboring og betongsaging benyttes gjerne når det er behov for å lage åpninger i mur, armert betong, Leca, granitt eller andre harde materialer. Dette gjøres blant annet når det skal:

  • legges inn nye vannrør
  • legges inn ventilasjonskanaler
  • legges et nytt elektrisk anlegg
  • lages rømningsvei eller settes inn nye vinduer og dører

 

Din lokale spesialist på stein- og betongboring

For å sikre nøyaktige mål og kvalitetsmessig utført arbeid, anbefaler vi alltid å bruke en fagmann når kjerneboring eller betongsaging skal utføres. Vi er en lokal aktør som kjenner distriktet godt, og har en solid stab av faglærte håndverkere. Med mange års erfaring fra et bredt spekter av prosjekter, kan du stole på at borejobben blir utført på en optimal måte. Vi gjør jobben med riktig type utstyr og alltid i henhold til gjeldende retningslinjer. 


Vi kan også utføre murerarbeider og andre håndverkstjenester.

 

Kjerneboring og betongsaging for bedrifter og privatpersoner

Vi vektlegger å ha rask leveringstid, og alltid komme til avtalt tid. Vi utfører kjerneboring og betongsaging for både bedrifter og privatpersoner. Mange av oppdragene vi får er vi i stand til å håndtere med egne håndverkere. For større, mer kompliserte arbeider har vi svært dyktige samarbeidspartnere som kan bistå.


Kontakt oss for mer informasjon om kjerneboring og betongsaging nord i Trøndelag.

Ønsker du å bli kontaktet?

Har du noen spørsmål vedrørende kjerneboring kan kan du fylle inn skjema under så tar vi kontakt med deg. Du kan også ta kontakt med oss på telefon, e-post eller ved å benytte kontaktskjemaet her på nettsidene.