Flislegging

Trenger du en dyktig håndverker med mur- og fliskompetanse nord i området rundt Namdalen og Namsos? Vi har utført utallige flisleggingsprosjekter for våre kunder og legger flis med høy grad av presisjon. Uansett om du behøver flislegging av våtrom, svømmebasseng eller andre flater innvendig og utvendig, står våre fagfolk til din disposisjon. Vi er naturligvis godkjent for våtromsarbeider.

Ta kontakt

Bruk en profesjonell flislegger for et holdbart resultat

Flis er et populært materiale i norske hjem. De er både robuste og holdbare. Samtidig egner de seg overalt og kan leveres i mange ulike formater og utforminger. Vi anbefaler alle å bruke en profesjonell flislegger når de skal ha utført flisarbeider i hjem eller andre lokaler. Da vet du at du får et resultat som svarer til forventningene, og at arbeidet er forskriftsmessig utført. Vår kombinasjon av mur- og fliskompetanse gjør oss til et trygt valg når du skal velge håndverker til ditt flisprosjekt.

 

Se et utvalg av våre fliser i våre lokaler 

Vi bruker alltid egne, dyktige håndverkere når vi utfører prosjekter for kundene våre. I tillegg har vi gode samarbeidspartnere og -avtaler som gjør at vi kan ta del i store prosjekter. Vi hjelper deg gjerne med valget av fliser. I lokalene våre har vi utstilling av fliser fra flere leverandører, for å gjøre det enklere for deg å ta et riktig valg.

Din leverandør innen flislegging, mur og puss

Vi i Murmester Erling Nilssen AS har utført mur- og håndverkstjenester for privatpersoner, næringsbygg og entreprenører i vårt nærområde siden 1978.  Vi har bygget opp en lojal kundekrets innen flislegging som vet at vi alltid leverer kvalitetsarbeid til avtalt tid og pris.


I tillegg til flislegging utfører vi det meste innen murtjenester. Les mer om tjenestene vi tilbyr her.


Har du behov for en dyktig flislegger nord i Trøndelag? Kontakt oss for en uforpliktende befaring.

Ønsker du å bli kontaktet?

Ønsker du mer informasjon om våre tjenester eller trenger du oss til flislegging, kan du fylle inn skjema under så tar vi kontakt med deg. Du kan også ta kontakt med oss på telefon, e-post eller ved å benytte kontaktskjemaet her på nettsidene.