Flislegging

Trenger du noen som kan flislegging og gjør det med stor nøyaktig og kvalitet, er det bare å ta kontakt med Murmester Erling Nilssen AS. Vi har lang erfaring med flislegging for kunder, uansett om du behøver flislegging av våtrom, svømmebasseng eller andre rom, står våre fagfolk til din disposisjon. Vi er naturligvis godkjent for våtromsarbeider.

Ta kontakt

Din leverandør innen flislegging, mur og puss

I tillegg til flislegging utfører vi også skifer- og natursteinsarbeider, gulvstøpning, lecamuring, betong- og fasaderehabilitering, kjerneboring, muring av piper og ildsteder og det meste annet innen murertjenester.

Om Murmester Erling Nilssen AS

Bedriften ble etablert i 1978 og siden den gang har vi bygget opp en lojal kundekrets innen flislegging som vet at vi utfører et kvalitetsarbeid til tiden. Vi jobber både med eneboliger, fritidsboliger og større bygg.

Ønsker du å bli kontaktet?

Ønsker du mer informasjon om våre tjenester eller trenger du oss til flislegging, kan du fylle inn skjema under så tar vi kontakt med deg. Du kan også ta kontakt med oss på telefon, e-post eller ved å benytte kontaktskjemaet her på nettsidene.

Ved å sende din kontaktinformasjon aksepterer du at vi kontakter deg på telefon eller e-post *