Lecamuring - puss på Leca og betong

Leca lettvegg er enklere, raskere og bedre enn noen annen veggløsning. Men det vil ikke si at du kan gjøre dette på egenhånd. La en profesjonell murer ta seg av lecamuring i din bolig. Vi setter opp, samt utfører puss på leca og betong.

Ta kontakt

La en fagmann gjøre murerjobben for deg

Som fagmenn, vet vi hva som er best for deg ut i fra dine behov. Vi vil utføre puss på Leca og betong i henhold til forskriftene. Ved oppsett av lettvegg, pipe til peis osv, så er det viktig å tenke på brannsikkerhet, fuktsikker, skadedyrsikker, støtsikker og temperatur. Leca tilbyr alt dette i sine Leca blokker. Dersom du som privatperson utfører dette arbeidet selv, så er det ikke sikkert du klarer å følge de krav som er påkrevd. Det er derfor alltid viktig å rådføre seg med en fagmann.

Om Murmester Erling Nilssen AS

Siden 1978 har vi utført mur-, puss- og flisarbeider i området, og vårt fokus er som alltid god personlig service, høy kvalitet og punktlighet.

Ønsker du å bli kontaktet?

Dersom du har spørsmål om puss på leca, puss på betong eller lecamuring, kan du fylle inn skjema under så tar vi kontakt med deg. Du kan også ta kontakt med oss på telefon, e-post eller ved å benytte kontaktskjemaet her på nettsidene.