skifer- og natursteinsarbeid

Har du planer om å pusse opp ved bruk av skifer og naturstein? Ved å benytte skifer og naturstein i hagen eller på gårdsplassen, så vil du heve standarden og verdien av din eiendom vil øke. Vi er en murmesterbedrift bestående av dyktige fagfolk med lang erfaring. Dersom du eller din bedrift har planer om et byggeprosjekt med bruk av skifer eller natursteinsarbeide, så er vi behjelpelige.

Ta kontakt

Skifer og naturstein blir blant annet brukt til:

  • Gjerder

  • Trapper

  • Ganger

  • Vegger

  • Terrasser

  • Hagemurer

Benytter du Murmester Erling Nilssen til ditt skifer- og natursteinsarbeid, så vil vi velge de riktige steinene og formene, slik at resultatet blir best mulig.

Kvalitet er viktig for oss og vi vil derfor gjøre vårt beste for at du som kunde skal bli fornøyd. Visste du forresten at skifer og naturstein er vedlikeholdsfritt? Det tåler vær og vind. Men med det forbehold av at skifer- og natursteinsabreidet er korrekt utført.

Naturstein i flisformat er et alternativ til vanlige fliser eller parkett innendørs. Det vil forekomme ujevnheter i både struktur og farge, men dette vil bidra til å gi boligen din et rustikk og tøft inntrykk. 


Ta kontakt med oss dersom du ønsker å vite mer om skifer- og natursteinsarbeid for både innendørs- og utendørsarbeid.

Forblending med tegl og naturstein

Forblending med tegl og naturstein er et av våre arbeidsområder. Forblending av bygningens yttervegg med tegl og naturstein, vil bidra til å bedre utseendet på fasadens vegg.


Forblending med tegl vil bidra til å gjøre bygget mer motstandsdyktig ovenfor vær og vind. Tegl og naturstein til innendørs bruk, bidrar til et stabilt inneklima, det har lydisolende evne og er brannsikkert. Ta kontakt med oss dersom du ønsker å vite mer om forblending med tegl og naturstein.

Ønsker du å bli kontaktet?

Dersom du har spørsmål om skifer- og natursteinsarbeid eller noen av våre andre tjenester, kan du fylle inn skjema under så tar vi kontakt med deg. Du kan også ta kontakt med oss på telefon, e-post eller ved å benytte kontaktskjemaet her på nettsidene.