Våtromsarbeider

Ønsker du få utført en oppgradering av våtrom? Murmester Erling Nilssen AS har utført våtromsarbeider og andre håndverkstjenester siden 1978. Med kvalitet, personlig service og punktlighet i fokus har vi bygget oss opp en trofast kundekrets. Vi er godkjent for våtromsarbeider og tar oppdrag for privatkunder, virksomheter og offentlige etater.

Ta kontakt

Spesialist på renovering av bad og våtrom

Våtrommet er et rom som brukes mye. Det er også et utsatt rom i boligen, der det lett kan oppstå vann- og fuktskader hvis ikke våtromsarbeid er forskriftsmessig utført. Vi er spesialist på våtromsarbeid, og kan gjøre alt fra enkel flislegging til å være med på større rehabiliteringer. 


Velger du oss til ditt våtromsprosjekt ønsker vi å være involvert i planleggingsprosessen. Jo tidligere vi får bidra med innspill, jo bedre bruker resultatet å bli. Vi hjelper deg å finne løsninger som tilfredsstiller lovverket rundt fall og tetthet, og samtidig dekker dine ønsker og behov. Dersom arbeidet er søknadspliktig, for eksempel ved en total rehabilitering, kan vi håndtere søknadsprosessen mot kommunen.

 

Vi håndterer hele rehabiliteringsprosjekter

Vi har en solid og stabil stab med spisskompetanse innenfor sine felt. Samtidig samarbeider vi med leverandører av kvalitetsprodukter til våtrom og dyktige fagfolk innenfor andre fagfelt enn vårt eget. Dermed kan vi sammen ta på oss håndtering av større prosjekter. 

Ønsker du også andre murarbeider utført, har vi kompetansen som skal til. Vi har mye erfaring med rehabilitering av fasade, betong, pipe samt utskifting av ildsted. I tillegg utfører vi betongsaging, sandblåsing, natursteinsarbeider og gulvstøp i Namdalen og søndre deler av Helgeland..


Vektlegger kompetanse og kvalitet

Vi er medlem av Norske Murmestres Landsforening og har medarbeidere med høy yrkesstolthet. Dette er til din fordel som kunde av oss. Vi er naturligvis også godkjent våtromsbedrift og har sentral godkjenning.


Har du behov for en dyktig murmester med helhetlig fagkompetanse vil vi gjerne at du tar kontakt.

Ønsker du å bli kontaktet?

Dersom du ønsker at vi utfører våtromsarbeider for deg, eller du vil ha informasjon om våre andre tjenester, kan du fylle inn skjema under så tar vi kontakt med deg. Du kan også ta kontakt med oss på telefon, e-post eller ved å benytte kontaktskjemaet her på nettsidene.