Våtromsarbeider

Skal du ha utført noen våtromsarbeider? Murmester Erling Nilssen AS har utført våtromsarbeider og andre tjenester siden 1978 og med kvalitet, personlig service og punktlighet har vi bygget oss opp en trofast kundekrets. Vi er naturligvis godkjent for våtromsarbeider og kan utføre dette for privatkunder, virksomheter og offentlige etater.

Ta kontakt

Spisskompentanse på mer enn våtrom

I tillegg til våtromsarbeider utfører vi også flislegging, natursteinsarbeider, lecamuring, gulvstøp, fasaderehabilitering, oppføring av ildsteder, betongsaging, sandblåsing, betongrehabilitering og det meste annet en forbinder med murerfaget.

Vektlegger kompetanse og kvalitet

Vi er medlem av Norske Murmesteres Landsforening og våre medarbeidere har en bred kompetansebakgrunn og høy yrkesstolthet som vi ønsker å bruke til din fordel. Vår kundekrets befinner seg hovedsaklig i Namdalen og søndre deler av Helgeland.

Ønsker du å bli kontaktet?

Dersom du ønsker at vi utfører våtromsarbeider for deg, eller du vil ha informasjon om våre andre tjenester, kan du fylle inn skjema under så tar vi kontakt med deg. Du kan også ta kontakt med oss på telefon, e-post eller ved å benytte kontaktskjemaet her på nettsidene.

Ved å sende din kontaktinformasjon aksepterer du at vi kontakter deg på telefon eller e-post *