Fasaderehabilitering i Nord-Trøndelag og på Helgeland

Har du behov for fasaderehabilitering? Vi i Murmester Erling Nilssen AS er spesialitser på dette området. Vi har lang erfaring innen fasaderehabilitering og utfører dette med høy kompetanse og dyktige fagfolk.

Ta kontakt

Vi utfører fasaderehabilitering

Vi utfører fasaderehabilitering på alle type mur- og betongfasader. Ingen bygg er for gamle eller for nye. Vi utfører alle type oppdrag innen fasaderehabilitering i Nord-Trøndelag og Helgeland.

Fasaderehabilitering må utføres av faglærte

For å få best mulig resultat på fasadeoppdrag, så jobber ofte murere og tømrere tett sammen. Dette for at resultatet skal dekke kundens behov og ønsker. Fasaderehabilitering må utføres av en faglært håndtverker. Hos Murmester Erling Nilssen AS finner du kun faglærte håndtverkere. Det er fasaden som holder vær og vind ute. Dersom man velger å ignorere en «fallende» fasade, så kan dette få omfattende og kostbare skader.

Ønsker du å bli kontaktet?

Er du eller din bedrift på utkikk etter noen som kan utføre fasaderehabilitering? Da kan kan du fylle inn skjema under så tar vi kontakt med deg. Du kan også ta kontakt med oss på telefon, e-post eller ved å benytte kontaktskjemaet her på nettsidene.

Ved å sende din kontaktinformasjon aksepterer du at vi kontakter deg på telefon eller e-post *