Fasaderehabilitering Nord i Trøndelag og på Helgeland

Har du en eldre fasade med behov for rehabilitering? Vi er spesialister på fasaderehabilitering og tar på oss oppdrag nord i Trøndelag og på Helgeland. Vi har lang erfaring med rehabilitering av ulike materialer og utfører arbeid med høy kompetanse og dyktige fagfolk. 

Ta kontakt

Spesialist på fasaderehabilitering

Vi utfører rehabilitering av alle type mur- og betongfasader. For oss er ingen bygg for gamle. Vi har kompetansen til å alltid velge rett arbeidsmetode for å på best mulig måte verne om den eksisterende fasaden. I hovedsak utfører vi rehabilitering av større betong- og murbygg, for eksempel skoler, næringsbygg eller bygårder, men vi kan også foreta fiberpuss av mur og lignende ved behov. 


Fasaderehabilitering kan være nødvendig når det har oppstått skader på armering eller muren har begynt å løsne. Vi anbefaler alltid at skader på fasade tas tak i. Dersom man velger å ignorere en «fallende» fasade, så kan dette få omfattende følger og utbedringen kan bli unødvendig kostbar.

 

Puss og rehabilitering av fasade burde alltid utføres av en kvalifisert håndverker 

For et best mulig resultat av rehabiliteringen, er man avhengig av at arbeidet blir utført av kvalifiserte håndverkere. Våre medarbeidere har alle nødvendige godkjenninger og lang erfaring med fasadeprosjekter. Vi benytter oss av fasadesystemer fra anerkjente leverandører og utfører puss av fasader med pussystemer tilpasset ethvert underlag.

 

Hos oss finner du dyktige håndverkere

Det er fasaden på et bygg som holder vær og vind ute, og du vil derfor at den skal være i optimal stand. Hos Murmester Erling Nilssen finner du faglærte håndverkere som vet hva som skal til for å ivareta fasaden på ditt bygg. Vi er medlem av Norske Murmestres Landsforening og har sentral godkjenning. For oss står kunden alltid i fokus og vi har gjennom flere tiår opparbeidet oss en lojal kundekrets i vårt lokalområde.


Ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt rehabiliteringsprosjekt.

Ønsker du å bli kontaktet?

Er du eller din bedrift på utkikk etter noen som kan utføre fasaderehabilitering? Da kan kan du fylle inn skjema under så tar vi kontakt med deg. Du kan også ta kontakt med oss på telefon, e-post eller ved å benytte kontaktskjemaet her på nettsidene.