Sandblåsing av stål og betong i Nord-Trøndelag og på Helgeland

Trenger du å få utført sandblåsing av stål- eller betongkonstruksjoner nord i Trøndelag eller på Helgeland? I et tøft norsk klima kan en overflatebehandling være et nødvendig ledd i vedlikeholdet av flater og fasader.

Ta kontakt

Er det på tide å få utført sandblåsing av stål eller betong?

Ved sandblåsing blandes trykkluft fra en lufttank og hard sand, og blåses mot en overflate. Dette gjør at overflaten slites ned og det ytterste laget faller av. Sandblåsing er en effektiv metode for å rengjøre overflaten, og for å fjerne rust og gammel maling. Det benyttes også til fjerning av graffiti, lakk, sotskader og lignende, og er effektivt både på store flater og på mindre områder.

Vi sandblåser blant annet: 

  • Stål 
  • Betong

 

Murmester Erling Nilssen AS tilbyr sandblåsing til både bedrifter og privatpersoner i vårt nærområde. Vi har riktig utstyr til sandblåsing av ulike underlag, og dyktige håndverkere som sørger for skånsom behandling av dine flater.

 

Sandblåsing før rehabilitering

I forbindelse med rehabilitering av mur- og betongfasader, kan det ofte være hensiktsmessig å foreta en sandblåsing i forkant. Dette er for å fjerne løs og gammel puss/betong og rust på armeringsjern før videre rehabilitering skjer. 

 

Dersom du eller din bedrift har spørsmål angående sandblåsing av stål eller betong, så er det bare å ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

Ønsker du å bli kontaktet?

Dersom du ønsker mer informasjon om sandblåsing av stål og betong kan kan du fylle inn skjema under så tar vi kontakt med deg. Du kan også ta kontakt med oss på telefon, e-post eller ved å benytte kontaktskjemaet her på nettsidene.