Piper og ildsteder

Sørg for et optimalt inneklima. Våre håndverkere spesialister på muring av piper og ildsteder, og utfører alle oppdrag til avtalt tid og pris. Vi utfører arbeider på større bygg og i eneboliger og fritidsboliger i vårt dekningsområde.

Ta kontakt

Fokus på høy kvalitet og effektiv leveringstid

Vi har oppført piper og ildsteder for våre kunder siden 1978. Med en bred faglig kompetanse og dyktige fagfolk, monterer vi alle typer skorsteiner og ildsteder i hele området. Vi har et gjennomgående fokus på høy kvalitet, og utfører alltid vårt arbeid i henhold til gjeldende lovverk.

 

Skal du oppføre en ny skorstein, er dette søknadspliktig og arbeidet må utføres av en håndverker med sentral godkjenning. Det er avgjørende at skorsteinen prosjekteres slik at den tilfredsstiller krav til fungerende varmeinstallasjon. Vi innehar nødvendig kompetanse og hjelper deg med prosjektering, søknad og profesjonell oppføring av din nye pipe. 


Rehabilitering av eksisterende pipe

Vær sikker på at boligen din har et sunt inneklima ved å sørge for at røykavtrekket fungerer optimalt. Dersom din bolig allerede har en eldre skorstein, hjelper vi deg gjerne med å kontrollere at denne fungerer som den skal. Dersom vi avdekker skader på din skorstein kan vi også utføre hensiktsmessig utbedring. Les mer om piperehabilitering her.


Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud på oppføring av pipe eller ildsted i din bolig.

Ønsker du å bli kontaktet?

Ønsker du mer informasjon om våre piper og ildsteder eller noen av våre andre tjenester, kan du fylle inn skjema under så tar vi kontakt med deg. Du kan også ta kontakt med oss på telefon, e-post eller ved å benytte kontaktskjemaet her på nettsidene.