rehabilitering av piper og ildsteder

Uten godt vedlikehold, kan fugene sprekke opp. Dette skjer gjerne gradvis over mange år, og kan forårsake større utgifter jo lengre du venter med å få det fikset. Dårlig trekk i pipe kan også være et tegn på at tiden er inne for rehabilitering av pipen. Eldre skorsteiner er ofte nedbrutt av blant annet løpesot, kondensvann eller skader fra syre på grunn av oljefyring. Ved slike skader kan piperehabilitering være påkrevd. Er skorsteinen kledd inn med brennbart materiale - gips eller panel - må skorsteinen oppgraderes. Piperehabilitering er en investering i brannsikkerhet og en oppgradering av huset, som skal vare i mange år.


Dersom du ønsker en ny peis, eller trenger rehabilitering av ildstedet som allerede er i boligen - er vi eksperter på å mure piper og ildsteder etter dine personlige ønsker og behov

Ta kontakt

Nye rør løser problemet

Heldigvis er det sjelden behov for å rive den gamle skorsteinspipen. Vi utfører ulike typer piperehabiliteringer, som raskt og enkelt gir deg et røykavdrag som tilfredsstiller dagens krav. En av metodene som ofte brukes er å senke ned nye kondensbestandige rør fra toppen og ned i det eksisterende pipeløpet. Disse er tilpasset moderne ovner og fyringsmetoder, og gjør faktisk så den nye skorsteinen ofte er bedre enn den gammel pipen var, da denne var nybygd. Dersom bare den øverste delen av pipa er skadet, finnes det også løsninger for dette. 

Murmester Erling Nilssen AS utfører rehabilitering av høy kvalitet i Midt-Norge. Ønsker du mer informasjon, eller få et prisoverslag på ditt prosjekt - ta gjerne kontakt med oss.


Ønsker du å bli kontaktet?

Ønsker du mer informasjon om piperehabilitering eller noen av våre andre tjenester, kan du fylle inn skjema under så tar vi kontakt med deg. Du kan også ta kontakt med oss på telefon, e-post eller ved å benytte kontaktskjemaet her på nettsidene.

Ved å sende din kontaktinformasjon aksepterer du at vi kontakter deg på telefon eller e-post *