Betongrehabilitering

Er det på høy tid med en betongrehabilitering? I et tøft norsk klima kan nedbrytning av betong få store og dyre følger, og derfor er det nødvendig med jevnlig betongrehabilitering utført av eksperter innen området. Murmester Erling Nilssen AS tilbyr betongrehabilitering av alle typer bygninger i området. 

Ta kontakt

Din samarbeidspartner innen betong, flislegging, muring og piper

I tillegg til betongrehabilitering kan vi også tilby flislegging av våtrom, muring og rehabilitering av piper og ildsteder, fasaderehabilitering, sandblåsing og det meste annet innen murertjenester. Vi fokuserer på høy personlig service og med en bred faglig kompetanse sørger vi for at alle arbeider blir utført til tiden og med høy kvalitet.

Vi er medlem av Norsk Murmesteres Landsforening

Naturligvis er vi medlem av Norsk Murmesteres Landsforening og vi har også de nødvendige godkjenninger for våtrom og andre arbeider.

Ønsker du å bli kontaktet?

Ønsker du mer informasjon om betongrehabilitering eller noen av våre andre tjenester, kan du fylle inn skjema under så tar vi kontakt med deg. Du kan også ta kontakt med oss på telefon, e-post eller ved å benytte kontaktskjemaet her på nettsidene.

Ved å sende din kontaktinformasjon aksepterer du at vi kontakter deg på telefon eller e-post *