Betongrehabilitering

Har du behov for å rehabilitere betong eller fasade? Murmester Erling Nilssen AS er spesialist på betongrehabilitering, og kan rehabilitere alle typer bygninger nord i Trøndelag og Helgeland.

Ta kontakt

Fasaderehabilitering utført av faglærte håndverkere

I et tøft nordisk klima utsettes betongfasader for kraftige påkjenninger. Dersom skader på fasaden ikke tas tak i, kan dette få store og kostbare følger. Derfor vil det på et tidspunkt bli nødvendig med en betongrehabilitering. Dette bør alltid utføres av en ekspert på området.


Vi utfører fasaderehabilitering på alle type mur- og betongfasader. Ingen bygg er for gamle eller for nye for oss – vi har bred kompetanse og vet hvordan vi skal rehabilitere din fasade på best mulig måte. For et tilfredsstillende resultat av rehabiliteringen, jobber ofte murere og tømrere tett sammen. Dette sikrer et resultat av høy kvalitet som dekker kundens behov og ønsker. Hos Murmester Erling Nilssen finner du helhetlig byggkompetanse, og kun faglærte håndverkere. 

Din samarbeidspartner innen betong, flislegging, mur og pipe

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, og kan stille som totalentreprenør på ditt byggeprosjekt. I tillegg til betongrehabilitering utfører vi flislegging av våtrom, muring og rehabilitering av piper og ildsteder, sandblåsing og det meste annet innen murertjenester. Vi fokuserer på høy personlig service. Med bred faglig kompetanse sørger vi for at alle arbeider blir utført til avtalt tid og med høy kvalitet.


Vi er medlem av Norske Murmestres Landsforening

Naturligvis er vi medlem av Norsk Murmestres Landsforening. Vi har også sentral godkjenning og er godkjent våtromsbedrift.

Ønsker du å bli kontaktet?

Ønsker du mer informasjon om betongrehabilitering eller noen av våre andre tjenester, kan du fylle inn skjema under så tar vi kontakt med deg. Du kan også ta kontakt med oss på telefon, e-post eller ved å benytte kontaktskjemaet her på nettsidene.