Flislegging

Trenger du noen som kan flislegging og gjør det med stor nøyaktig og kvalitet, er det bare å ta kontakt med Murmester Erling Nilssen AS. Vi har lang erfaring med flislegging i for kunder i Nord-Trøndelag og søndre deler av Helgeland. Uansett om du behøver flislegging av våtrom, svømmebasseng eller andre rom, står våre fagfolk til din disposisjon. Vi er naturligvis godkjent for våtromsarbeider.


Din leverandør innen flislegging, mur og puss


I tillegg til flislegging utfører vi også skifer- og natursteinsarbeider, gulvstøpning, lecamuring, betong- og fasaderehabilitering, kjerneboring, muring av piper og ildsteder og det meste annet innen murertjenester.

Bedriften ble etablert i 1978 og siden den gang har vi bygget opp en lojal kundekrets innen flislegging som vet at vi utfører et kvalitetsarbeid til tiden. Vi jobber både med eneboliger, fritidsboliger og større bygg.

Ønsker du mer informasjon om våre tjenester eller trenger du oss til flislegging, er det bare å ta kontakt med oss på telefon, e-post eller bruk kontaktskjemaet her på nettsidene.
Kontakt
Murmester Erling Nilssen AS
7860 Skage i Namdalen

Postadresse:
Pb 40,
7869 Skage i Namdalen

Daglig leder:
Jan Einar Nilssen
mob : 991 03 725

Telefon: 74 28 56 00
Faks : 74 28 50 58
Org nr : 978 632 807

post@murmester-nilssen.no

Følg oss gjerne på Facebook

Kontortid
:
Mandag - fredag
0700 - 1530
Lørdag stengt.