Betongsaging

Har du behov for å lage nye åpninger i betongkonstruksjoner? Ved betongsaging har du mulighet til å lage nye åpninger i vegger og dekker i forbindelse med nye installasjoner.

Ta kontakt

Vår prosess innen betongsaging

Det er flere grunner til at du skal velge profesjonell hjelp til betongsaging. Først og fremst er du sikret at oppdraget blir utført med riktig type utstyr. Personen som utfører tjenesten har bred erfaring, og innehar de riktige kvalifikasjonene til å utføre tjenesten. Du er også sikret at det blir gjort i henhold til gitte retningslinjer. 


Det er både lønnsomt og tidsbesparende å få hjelp til disse oppdragene. Som samarbeidspartner sørger vi også for at du får veiledning og råd tilpasset dine behov.

Vi utfører betongsaging i Nord-Trøndelag og på Helgeland 

Vi har lang erfaring med betongsaging, og er på den måten godt vant til ulike typer oppdrag. Ser vi behovet for å utføre kjerneboring istedenfor er dette også en tjeneste vi kan utføre. 


Vi hjelper både bedrifter, og private i Nord-Trøndelag og på Helgeland med betongsaging.

Ønsker du å bli kontaktet?

Har du spørsmål tilknyttet prosessen rundt betongsaging kan kan du fylle inn skjema under så tar vi kontakt med deg. Du kan også ta kontakt med oss på telefon, e-post eller ved å benytte kontaktskjemaet her på nettsidene.