Hus med fasade i naturstein og brunt treverk

Dyktig murmester i Trøndelag

Når du skal ha utført murarbeider, er det viktig at du velger en murmester du kan stole på. Murarbeider utføres for at de skal vare. Den som leverer arbeidene må derfor kunne faget sitt og samtidig vite hva som skal til for at kunden blir fornøyd. 

Vi er en erfaren og dyktig lokal murmester med en solid krets av lojale kunder. Vi kan utføre de aller fleste oppgaver knyttet til mur og flis, og tar oppdrag i privatboliger, næringsbygg og for det offentlige. Kontakt oss for en befaring.


Lang erfaring og en stabil arbeidsstokk

Murmester Erling Nilssen AS ble etablert helt tilbake i 1978, og har siden den gang utført utallige håndverksprosjekter i og rundt Namdalen og Namsos. Vi er en lokal bedrift og har vært heldige som har fått opparbeide oss en solid og lojal kundekrets. Med årene har vi blitt godt kjent med kundene våre, og legger vår stolthet i å levere arbeider som svarer til deres forventninger.


At arbeidsstokken vår har vært stabil over lang tid, er også en trygghet for kundene våre. Det gjør at både vi og kundene kan stole på at det vil bli levert kvalitet i alle ledd. Vi er en solid bedrift som har vært med på utviklingen i bransjen gjennom flere tiår, og som vil fortsette å utvikle oss i årene som kommer. 


Helhetlig kompetanse innen mur og flis

Det er våre ansatte og kompetansen de besitter som er vår mest verdifulle ressurs. Vi har god og helhetlig fagkompetanse og er derfor i stand til å utføre de aller fleste små og mellomstore byggeoppdrag. I staben vår har vi kompetanse på både mur, puss, flis og tømring. I oss får du en murmester som leverer kvalitetsarbeid, men som også kan være en rådgiver og sparringspartner for deg under planlegging og prosjektering.


Gode samarbeidspartnere

Selv om vi har bred og helhetlig kompetanse og evner å ta på oss de fleste oppdrag vi blir forespeilet, kjenner vi også våre egne begrensninger. Hvis jobben er mer omfattende enn det vi kan klare på egenhånd, henter vi inn spesialkompetanse fra våre dyktige samarbeidspartnere. Vi samarbeider med aktører innenfor de fleste fagfelt, og vet at våre partnere leverer på det høye nivået vi lover kundene våre.


Vi samarbeider også med leverandører av flis, ildsteder og annet som ofte bestilles i forbindelse med oppdragene vi utfører. Med gode samarbeidspartnere gjør vi alt mer oversiktlig for kundene og skaper god kommunikasjon og flyt i prosessene.


Alle godkjenninger på plass

Vi er stolte av kompetansen vi har å tilby kundene våre og har selvfølgelig alle nødvendige godkjenninger og sertifiseringer på plass. Som medlem av Norske Murmestres Landsforening er vi en del av et godt kompetansemiljø og viser samtidig kundene våre at vi er en seriøs håndverksbedrift. Vi er en godkjent våtromsbedrift, noe som er helt avgjørende for at vi skal kunne levere de tjenestene vi gjør. Vi har også sentral godkjenning, som sier noe om våre gode kvalifikasjoner, rutiner og seriøsitet.


I tillegg til dette er vi også godkjent lærebedrift. Dette gjør oss kvalifisert til å gi tilbake til bransjen og lære opp fremtidens murmestre. 


Kontakt oss for en prat om ditt prosjekt

Har du behov for en dyktig håndverksbedrift til et byggeprosjekt i Namdalen, Namsos eller området rundt? Enten du skal flislegge våtrom, rehabilitere pipe og skifte ut ildsted eller har en fasade som trenger en oppfriskning, står vi klare for å hjelpe deg med å finne gode løsninger.  


Vi er din håndverker nord i Trøndelag – kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

0