Våtromsarbeider

Skal du ha utført noen våtromsarbeider? Murmester Erling Nilssen AS har utført våtromsarbeider og andre tjenester siden 1978 og med kvalitet, personlig service og punktlighet har vi bygget oss opp en trofast kundekrets. Vi er naturligvis godkjent for våtromsarbeider og kan utføre dette for privatkunder, virksomheter og offentlige etater.

Spisskompentanse på mer enn våtrom


I tillegg til våtromsarbeider utfører vi også flislegging, natursteinsarbeider, lecamuring, gulvstøp, fasaderehabilitering, oppføring av ildsteder, betongsaging, sandblåsing, betongrehabilitering og det meste annet en forbinder med murerfaget.


Vektlegger kompetanse og kvalitet


Vi er medlem av Norske Murmesteres Landsforening og våre medarbeidere har en bred kompetansebakgrunn og høy yrkesstolthet som vi ønsker å bruke til din fordel. Vår kundekrets befinner seg hovedsaklig i Nord-Trøndelag og søndre deler av Helgeland.

Dersom du ønsker at vi utfører våtromsarbeider for deg, eller du vil ha informasjon om våre andre tjenester, er det bare å ta kontakt med oss på telefon, e-post eller bruk kontaktskjemaet her på nettsidene.
Kontakt
Murmester Erling Nilssen AS
7860 Skage i Namdalen

Postadresse:
Pb 40,
7869 Skage i Namdalen

Daglig leder:
Jan Einar Nilssen
mob : 991 03 725

Telefon: 74 28 56 00
Faks : 74 28 50 58
Org nr : 978 632 807

post@murmester-nilssen.no

Følg oss gjerne på Facebook

Kontortid
:
Mandag - fredag
0700 - 1530
Lørdag stengt.