Piper og ildsteder

Dersom du ønsker en ny peis, eller trenger rehabilitering av ildstedet som allerede er i boligen - er vi eksperter på å mure piper og ildsteder etter dine personlige ønsker og behov.

Sørg for et optimalt inneklima

Vær sikker på at boligen din har et sunt inneklima ved å sørge for at røykavtrekket fungerer optimalt. Vi har utstyr til å utføre videokontroll av skorsteiner og pipeløp. Vi utfører arbeider på større bygg og i eneboliger og fritidsboliger i vårt dekningsområde.

Fokus på høy kvalitet og effektiv leveringstid

Ved valg av oss som samarbeidspartner kan du være trygg på at du får en leverandør som er opptatt av kvalitet. Vi har lang erfaring med forskjellige råmaterialer som gjør det mulig for oss å levere oppdrag av høy standard. Våre medarbeidere har lang erfaring, og holdes stadig oppdatert innenfor bransjen.

Dine lokale pipe- og muremester i Trøndelag

Vi har oppført piper og ildsteder for kunder i Nord-Trøndelag og søndre deler av Helgeland helt siden 1978. Med en bred faglig kompetanse og dyktige fagfolk, monterer vi alle typer skorsteiner og ildsteder i hele området. Alle våre oppdrag blir utført med høy kvalitet og til avtalt tid og pris.Kontakt
Murmester Erling Nilssen AS
7860 Skage i Namdalen

Postadresse:
Pb 40,
7869 Skage i Namdalen

Daglig leder:
Jan Einar Nilssen
mob : 991 03 725

Telefon: 74 28 56 00
Faks : 74 28 50 58
Org nr : 978 632 807

post@murmester-nilssen.no

Følg oss gjerne på Facebook

Kontortid
:
Mandag - fredag
0700 - 1530
Lørdag stengt.