Kjerneboring

Kjerneboring er særlig nødvendig når det er behov for å lage åpninger i mur, armert betong, Leca, granitt, eller andre harde materialer. Slike åpninger er nødvendig for å legge inn nye vannrør, ventilasjonskanaler, eller et elektrisk anlegg.


Boremaskiner som tar utfordringen

For å unngå unøyaktige og ugunstige mål, anbefaler vi å bruke en fagmann når kjerneboring skal utføres. På den måten er du sikret at det blir utført på en forsvarlig og optimal måte. Våre bormaskiner er svært robuste og godt rustet til å utføre boring i alle typer fjell og løsmasser. Det stilles høye krav til boremaskiner, og vi vet hvor viktig det er å kunne stole på maskineriet i boreprosjekter. Våre medarbeidere utfører kjerneboring raskt og nøyaktig med tilpasset utstyr.


Din lokale stein- og betongbore-ekspert i Nord-Trøndelag og Helgeland

Vi er en lokal aktør som kjenner Trøndelag godt. Med mange års erfaring med kjerneboring og betongsaging, kan du stole på at boreprosjektet blir utført på en optimal måte. Vi verdsetter effektiv leveringstid, og er opptatt av å komme til avtalt tid. Vi utfører kjerneboring for både bedrifter og privatpersoner i Nord-Trøndelag og på Helgelandsområdet.


Har du noen spørsmål vedrørende kjerneboring kan du ta kontakt for en hyggelig prat her.

Kontakt
Murmester Erling Nilssen AS
7860 Skage i Namdalen

Postadresse:
Pb 40,
7869 Skage i Namdalen

Daglig leder:
Jan Einar Nilssen
mob : 991 03 725

Telefon: 74 28 56 00
Faks : 74 28 50 58
Org nr : 978 632 807

post@murmester-nilssen.no

Følg oss gjerne på Facebook

Kontortid
:
Mandag - fredag
0700 - 1530
Lørdag stengt.